OUT NOW gespreksgroep

Gemiddeld genomen neemt de acceptatie van LHBTers toe, maar dat de buitenwereld er geen probleem mee heeft wil niet zeggen dat het voor jou automatisch makkelijker wordt als je twijfelt over je seksualiteit en/of gender identiteit. Denk jij dat je misschien niet hetero of cisgender bent, of weet je het zeker? Wil jij andere mensen ontmoeten die met dezelfde gevoelens en vragen zitten in een veilige omgeving? Dan kun je bij SHOUT meedoen met de gespreksgroep OUT NOW.

De OUT NOW is een reeks van ongeveer tien bijeenkomsten voor mensen die in de knoop zitten met hun geaardheid of genderidentiteit . In een groep van vijf tot tien deelnemers wordt samen met twee begeleiders gesproken over diverse thema’s waar je tegenaan loopt als je ontdekt dat je LHBTer bent. Dingen zoals: hoe kom je er achter, de reactie van ouders, de coming-out, vooroordelen waar je mee te maken krijgt en alles waar de groep behoefte aan heeft om over te praten.

De OUT NOW wordt twee keer per jaar georganiseerd, meestal in het najaar en in het voorjaar. Wil je je opgeven of meer informatie ontvangen vul dan het onderstaande formulier in.


JaNee
BscMscPhDnvt


Vakjes met een * zijn verplicht.