Out and Proud AID party

Zin in een avond vol gay tunes? Dit is je enige kans op een SHOUt feestje tijdens de AID. Kom naar SHOUT en geniet van onze muziek onder het genot van een fabulous roze drankje! Dit is het meest hetero-vriendelijke feest in Wageningen! We zijn er klaar voor jij ook? Come out and dance!

 

REVIEW: Karaokeavond met ISOW

Hallo allemaal!

De karaokeavond van SHOUT en ISOW, alweer 2 weken geleden! Ik weet het nog als de dag van gister… Nee even serieus. Ik ben Lucia en sinds februari de Activity Coördinator van ISOW. Een karaokeavond staat bijna elke periode wel op onze agenda, maar ik moet zeggen dat deze toch wel heel geslaagd was. Ten eerste verliep de samenwerking tussen SHOUT en ISOW heel erg goed. Zelf was ik een beetje zenuwachtig voor deze avond omdat ik me afvroeg of mensen wel zouden durven zingen, zonder al te veel drankjes op te hebben. Gelukkig sprongen een talentvol jongensduo van SHOUT en de ‘ladies of ISOW’ regelmatig op het podium en langzamerhand begonnen de aanvragen binnen te stromen. Als iedereen liedjes had kunnen blijven zingen waren we om 8 uur ’s ochtends nog niet klaar geweest… De sfeer was goed en ook de pinguïns brachten om half 2 ’s nachts weer wat leven in de brouwerij. Het was een geslaagde avond. Hopelijk zingen we volgend jaar weer samen de sterren van de hemel!

Groetjes,

Lucia

Vacature: Barco

Onze Barcommissie is op zoek naar nieuwe tappers. Als tapper voorzie jij dorstige feestgangers van hun drankjes en versnaperingen. Zij zijn een zeer belangrijk onderdeel van elk feest. Wat is immers een feest zonder drankje? Als tapper mag je zelf per feest bepalen of je bar wil staan. Je zit dus nergens aan vast. Heb jij interesse? Stuur dan een mailtje naar info@shoutwageningen.nl

Buddy Programma

Shout gaat starten met een buddy programma. Mensen die graag een keer naar een Shout activiteit willen, maar nog geen mensen kennen en ook niet in hun eentje willen gaan kunnen zich aanmelden bij Shout en worden dan gekoppeld aan een Shout lid die samen met deze persoon naar een activiteit gaat. Zodra de nieuwe website online gaat kunnen geïnteresseerden voor het buddy programma zich aanmelden. Leden die wel een keer buddy willen zijn kunnen zich nu echter al aanmelden via het onderstaande formulier. Je zit dan in een pool met potentiële buddy’s en als er een aanmelding komt zoekt het bestuur de meest geschikte persoon uit de pool en koppelt de mensen aan elkaar. Als je je aanmeld kun je een aantal voorkeuren opgeven voor het type activiteit waarvoor je graag buddy wilt zijn.

Vacature: PR-commissie

Ben jij een schrijver, creatief brein of iemand die het leuk vind om Shout te promoten?
De PR commissie is verantwoordelijk voor de website, Facebook, twitter, nieuwsbrief, lokale kranten, de AID en extra creatieve acties zoals de Pink Week en de wedstrijd voor een nieuw Shout shirt.
We zijn hard op zoek naar extra commissieleden. Lijkt het je leuk om een keer mee te vergaderen, stuur dan een mailtje naar pr@shoutwageningen.nl.

ALV & nieuw bestuurslid

Op maandag 23 januari zal onze Winter ALV gehouden worden in de Wilde Wereld. Dit geeft de leden de mogelijkheid om hun stem te laten horen over het reilen en zeilen van de vereniging. De ALV kan logischerwijs niet worden bijgewoond door mensen die geen lid zijn. Deze ALV zal er ook een nieuwe penningmeester ingestemd worden. Deze zouden we bij dezen graag aan jullie voorstellen:
Hee allemaal, Ik ben Jip en ik word jullie nieuwe penningmeester! Ik ben pas net lid bij Shout dus schrik niet als je me niet kent, hopelijk zie ik je snel! Even wat over mezelf; ik ben 20 jaar, derdejaars Levensmiddelentechnoloog en een echte Rotterdammert van origine. Hier in Wageningen zit ik op volleybal, ik speel toneel bij de WDT in de Wilde Wereld, ik zing bij WSKOV en ik zit bij een kookclub. Verder ben ik ook diehard zumba-fanaat, dus ik nodig je uit om wat moves uit te wisselen op de dansvloer! Bij Shout hoop ik veel leuke en interessante mensen te ontmoeten die lekker zichzelf zijn en die van een kleurrijk leven houden ;D Groetjes, Jip

19 mei – Pubquiz

Het is alweer de derde vrijdag van de maand. Het is dus weer tijd voor een cafe-avond. Deze keer hebben we een pubquiz. Welk team heeft de meeste kennis in huis en gaat naar huis met eeuwige glorie en een prijs!

Voor Shoutleden is de deelname gratis, niet-Shoutleden moeten 1 euro per persoon betalen.