Agenda

Lichtblauw: alleen voor leden

Nog meer LHBTQ+ activiteiten in de omgeving? COC Midden-Gelderland houdt een lokale agenda bij op hun website!

Feesten

Iedereen die van een feestje en gezelligheid houdt is welkom!

SHOUT organiseert elke eerste zaterdag van de maand een feest in de Wilde Wereld. Deze feesten worden bezocht door mensen van alle leeftijden.

Een keer of zes per jaar organiseren we op een donderdagavond ook een feest, dat voornamelijk door studenten bezocht wordt. Ook hier is iedereen welkom!

De muziek varieert van ”foute” homomuziek en top 40 tot klassiekers. Het feest begint om 22.00 uur en eindigt om 3.00 uur. De deuren sluiten om 2.00 uur en de entree is (bijna altijd) gratis.

Ieder feestje heeft zijn eigen thema. Een van onze terugkerende klassiekers is de Homo Top 50 in juni.

Roze Café

SHOUT organiseert om de maand een Roze Café, op derde vrijdagavond van de maand. Onder het genot van een drankje kun je gezellig bijpraten aan de bar.

Wij hopen dat LHBTQ+ mensen van alle leeftijden zich hier welkom voelen!

Er wordt bijna altijd nog iets extra’s georganiseerd zoals een filmvertoning, discussie, dansworkshop, spelletjesavond of een leuke pub quiz!

Als jij een leuk idee hebt voor een Roze Café avond?

Neem dan even contact op met het bestuur.

Verenigingsavonden

 

Elke tweede en vierde dinsdagavond van de maand is er verenigingsavond. Deze avonden zijn speciaal voor leden toegankelijk en vinden plaats in de Rainbow Room, onze eigen plek op de eerste verdieping van De Wilde Wereld.

Tijdens de verenigingsavonden komen leden bij elkaar om gezellig te kletsen, films te kijken, spelletjes te spelen etc. Zo nu en dan worden er ook speciale activiteiten voor en door leden georganiseerd.

Als je geïntresseerd bent om lid te worden van SHOUT dan ben je van harte welkom om een keer langs te komen op een verenigingsavond!

 

Kom eens langs!

 

Vul hieronder je naam en e-mail in om een keer op een verenigingsavond te komen kijken!