Gratis concerten SHOUT X InDiePub: Roos Blufpand & FAVST

Twee knallende optredens van Roos Blufpand en FAVST! SHOUT en Popcultuur Wageningen (@popcultuurwageningen) slaan de handen ineen voor een feestelijke, dansbare editie van InDiePub. Ga 15 juni gratis uit je dak bij Theater De Wilde Wereld!

Deuren open: 20:00
Start gig: 20:30
Entree: GRATIS, met een pay-what-you-want-box
Adres: Burgtstraat 1

Roos Blufpand staat bekend om haar brutale zelfliefde teksten en dansbare reggaeton beats. Tivoli Vredenburg, De Melkweg, Hedon, Luxor Live, maar vanavond staat ze in Wageningen! Roos brengt een unieke mix van bubbly vibes, EDM hooks en diepe synth met haar mee. Denk aan de directheid van MEROL, de diepgang van FROUKJE en de elektronica van Fever Ray, maar dan in een unieke Roos echt-nep-tweedehands-bontjas!
‘’Deze nieuwe Roos-era klinkt zoals mijn guilty pleasure muziek: met een heerlijke drop waar je je heupen kunt wiegen en je billen op móét schudden. Mijn nieuwe album en daaropvolgende tour worden dansbaar en empowering voor iedereen die – net als ikzelf – soms een reminder kan gebruiken dat je goed bent zoals je bent.’’ – Roos
Website: https://www.roosblufpand.nl
Instagram: @roosblufpand

FAVST is het cynische, maar humoristische alter ego van muzikant en filmmaker Marie-Anne Faustinelli. Haar beats zijn onheilspellend en dansbaar, haar teksten zijn maatschappijkritisch en letterlijk. Met haar Nederlandstalige electropop wil ze tegengas geven aan het snelle wegwerp-bestaan. In 2023 heeft FAVST haar eerste EP ‘de laatste tijd’ uitgebracht. Zomer 2023 releaset ze 2 singles. In haar livesetspeelt ze meerdere – onuitgebrachte – nummers.
“Ik denk dat het altijd maar sneller, groter en meer willen, gewoon niet zo’n goed idee is. Daarom maak ik Nederlandstalige, maatschappijkritische electropop.” – FAVST
Website: https://favst.tv
Instagram: @favstmusic

juni 15 @ 20:00
20:00