SHOUT commissieavond

SHOUT is weer los. Onze fysieke activiteiten zijn weer van start gegaan. We hebben al heerlijk kunnen dansen tijdens een feest in het theater, kunnen chillen in de Rainbow Room, films gekeken en de voorlichtingen zijn ook weer van start gegaan. SHOUT draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Alle commissies zitten dan ook te springen om meer mensen om de activiteiten mogelijk te maken.

Daarom zetten we op donderdag 28 april alle commissies in het zonnetje tijdens de SHOUT commissie markt. Je kunt langs alle commissies lopen, horen wat ze doen en aansluiten bij welke commissie je het leukst lijkt. Ook worden er diverse workshops gegeven van ± 15 minuten waarin commissies laten zien wat voor dingen ze doen. Wil je je niet binden aan een specifieke commissie, maar wel af en toe ergens mee helpen? Dan zijn er ook leuke tijdelijke commissies of specifieke activiteiten waar je bij kan helpen.

Wat wordt het? Voor de klas staan, ledenactiviteiten organiseren, een feestje bouwen of het perfecte biertje tappen? Een combinatie? En we hebben nog veel meer vrijwilligerswerk om te doen.

Kom dus langs om te ontdekken wat SHOUT allemaal doet en te zien welke commissie bij jou past.

Donderdag 28 april van 20:00 tot 23:00 in theaterzaal De Wilde Wereld en de Rainbow Room.

Deze activiteit is ook open voor mensen die nog geen lid van SHOUT zijn.

Bekijk voor meer informatie over het programma ook het nieuwsbericht op onze website.

april 28 @ 20:00
20:00 — 23:00 (3h)