Mijn (toekomstig) regenbooggezin

Kinderen krijgen, is voor veel jongeren nog lang niet aan de orde, maar het houdt  LHBT-jongeren wel vaak bezig omdat  het toch een lastige kwestie is. Wat moet je doen als je op hetzelfde geslacht valt en een kinderwens hebt? Hoe kun je een kind krijgen? Hoe is het wettelijk geregeld? Is het wel goed om met twee mannen of twee vrouwen een kind op te voeden?
Wil jij  graag antwoord op deze en andere vragen over roze ouderschap? Kom dan op 2 november 2019 naar de Wilde Wereld in Wageningen. SHOUT Wageningen organiseert in samenwerking met Stichting Meer dan Gewenst de informatiemiddag: Mijn (toekomstige) regenbooggezin. We gaan het hebben over de diverse gezinsvorming, juridische zaken en roze ouders vertellen over hun gezin. We sluiten af met een borrel en dan kan er nog lekker nagepraat worden met de sprekers en anderen over alles rondom roze ouderschap.

Programma
– Introductie van diverse gezinsvormen en Stichting Meer dan Gewenst
– Ervaringsverhalen van roze ouders over hun gezin
– De basis van de juridische kant van roze ouderschap uitgelegd door een notaris

Let op, deze bijeenkomst richt zich op mensen die nog geen concrete kinderwens hebben en in een (pre-)oriëntatie fase zitten. Als je al een concrete kinderwens hebt, is een wensouder informatiebijeenkomst van Meer dan Gewenst geschikter om antwoord te vinden op jou vragen en andere wensouders te ontmoeten.

Meer informatie en aanmelden

Datum: zaterdag 2 november 2019
Inloop 12:45, start 13:00, borrel vanaf 17:00
Deelnamekosten: vrijwillige bijdrage
Locatie: Burgtstraat 1, 6701 DA te Wageningen

november 2 @ 12:45
12:45 — 18:00 (5h 15′)

Theater De Wilde Wereld