Roze Café: Drag Dating Show

Had je geen geluk met Valentijnsdag en zoek je vast naar de liefde voor volgend jaar? Of wil je na die succesvolle dag meteen weer op een leuke date? Of ben je gewoon dol op drag shows? In alle gevallen is het roze café van SHOUT de plek waar je wilt zijn op vrijdag 16 februari.

Mister E. Man is vanavond de presentator van een hilarische drag dating show waarbij jij kans maakt om op date te gaan met Don D. en Jack Pace of een van die andere mooie mensen aan de andere kant van het scherm. Het is altijd prijs, want je ziet deze drie drag kings sowieso optreden vanavond.

Tussen de twee showblokken in kun je mee doen met de (optionele) speed meet, waarbij je net als bij een speed date een paar leuke korte gesprekken kunt voeren om nieuwe mensen te leren kennen. Wie weet tref je je nieuwe beste vriend of grote liefde.

De entree is gratis, maar we waarderen je gulle donaties bij de ingang. Met wouw steun laten we SHOUT alleen nog maar meer liefde verspreiden want liefde is liefde.

De deur is open vanaf 20:00. Het eerste showblok start om 20:30. Na de show kun je nog lekker blijven hangen voor een drankje.

februari 16 @ 20:00
20:00