Utrecht Pride boot van SHOUT x Fierce

Bert & Ernie, Batman & Robin, Mario & Luigi, PB & J en nu ook Fierce & Shout. De beste dingen komen in duo’s! Dit jaar varen we dan ook samen op voor Utrecht Pride om de hele wereld te laten zien hoe sterk we zijn als Queer Community wanneer we samen werken. Er is al genoeg polarisatie om ons heen, dus we zijn klaar met discriminatie binnen de community, het is een waste of our time. Dat is waar we dit jaar voor staan en jij kan daarbij zijn!

Meevaren met Utrecht Pride is een ervaring die we graag met jou willen delen, zoveel queers bij elkaar, de inclusie en de veiligheid om jezelf te zijn en hierom toegejuicht te worden door mensen langs de kant… wauw.

Vaar jij ook mee met jouw vrienden? De ticketprijs voor SHOUT leden is dit jaar €29,50 met de persoonlijke ledenkortingscode, hiervoor krijg je een goed gevulde middag dansjes op onze boot, inclusief snacks en drinken. Geen lid van Fierce of Shout? Ook dan mag je meevaren voor de volle prijs van €47,50, we maken graag kennis met je. Onder de 18 en/of door omstandigheden beperkt budget? Neem contact op met Jetske Christoff, (bijvoorbeeld via de Fierce DM) dan kijken we wat we kunnen regelen.

Koop je ticket in onze webshop: https://shoutwageningen.nl/product/utrecht-pride-2024/

Om de samenwerking nog concreter te maken nodigen we je ook graag uit voor de sailor workshops waarbij we samen de invulling van de boot bepalen. Deel je creativiteit en steek je handen uit de mouwen, dan gaan we er samen iets moois van maken! Kom langs op 4 en 20 mei bij Astrant en ontmoet alvast de andere sailors en bouw samen aan de boot.

Let op: als je een ticket koopt en je blijkt later toch niet mee te kunnen, dan is het aan jou om iemand anders te vinden voor je kaartje.

Wij kunnen niet wachten deze ervaring met je te delen!

juni 1 @ 12:00
12:00