Op maandag 23 januari zal onze Winter ALV gehouden worden in de Wilde Wereld. Dit geeft de leden de mogelijkheid om hun stem te laten horen over het reilen en zeilen van de vereniging. De ALV kan logischerwijs niet worden bijgewoond door mensen die geen lid zijn. Deze ALV zal er ook een nieuwe penningmeester ingestemd worden. Deze zouden we bij dezen graag aan jullie voorstellen:
Hee allemaal, Ik ben Jip en ik word jullie nieuwe penningmeester! Ik ben pas net lid bij Shout dus schrik niet als je me niet kent, hopelijk zie ik je snel! Even wat over mezelf; ik ben 20 jaar, derdejaars Levensmiddelentechnoloog en een echte Rotterdammert van origine. Hier in Wageningen zit ik op volleybal, ik speel toneel bij de WDT in de Wilde Wereld, ik zing bij WSKOV en ik zit bij een kookclub. Verder ben ik ook diehard zumba-fanaat, dus ik nodig je uit om wat moves uit te wisselen op de dansvloer! Bij Shout hoop ik veel leuke en interessante mensen te ontmoeten die lekker zichzelf zijn en die van een kleurrijk leven houden ;D Groetjes, Jip