Uitverkocht!

Onze Sponsoren

Fierce Ede
Ede Pride

Utrecht Canal Pride 2023

Het is weer zover, Shout vaart weer mee met de Utrech Canal Pride!

Op zaterdag 3 juni vaart SHOUT als een van de 50 deelnemers mee in de botenparade over de prachtige grachten van Utrecht. Ons thema dit jaar is safe spaces, in de meest persoonlijke betekenis ervan.

Al jaren stelt Shout zich op als veilige plek voor onze leden en bezoekers. Is er een betere mogelijkheid om onze veilige haven te laten zien dan in een botenparade zoals deze?

Geniet van de muziek, voel het enthousiasme en vier deze dag samen met ons! En voel je vrij om na de parade naar de verschillende straatfeesten te gaan.

SQS- Save Queer Spaces
Een safe space kan verschillende betekenissen hebben voor iedereen en is essentieel voor de queer gemeenschap.Daarom hebben we mensen in onze gemeenschap gevraagd wat safe space voor hen betekent met een kleine enquête. We doen ons best om onze boot rond die antwoorden vorm te geven. Voel je vrij om je eigen mening toe te voegen als je wilt.

Als resultaat van ons onderzoek hebben we ontdekt dat mensen de kleuren groen, blauw en paars associëren met veilige ruimtes, dus kleed je alsjeblieft in een van deze kleuren!

Tickets voor onze boot zijn €35 voor Shout-leden en €50 voor niet-leden. Deze prijs in inclusief frisdrank en water. De boot heeft sanitaire voorzieningen.

Extra Info:

We dienen om 12.00 uur klaar te staan op het verzamelpunt in Utrecht. Vanaf 13.30 uur vertrekken de boten vanaf het startpunt: de Bartholomeïbrug. De eerste boot zal om 16.00 uur bij het eindpunt ter hoogte van de Tolsteegbarrière zijn. Rond 18.00 uur zijn alle boten rond!

Deelnemers geven met betaling van de inschrijfkosten aan dat zij akkoord zijn met de deelnemersreglement van Utrecht Canal Pride en de deelnemersregelment van SHOUT .

Praktische informatie

Je koopt je kaartje via de webshop. Wanneer je toch niet mee kunt varen, moet je zelf vervanging regelen voor jouw plekje op de boot. Wij geven geen geld terug op gekochte kaartjes voor onze boot. 

Alcoholische drankjes en eten voor op de boot moet je zelf meenemen. Ook reiskosten naar Utrecht zijn voor eigen rekening. 

Wij willen dat iedereen de mogelijkheid heeft om mee te varen. Heb je een fysieke beperking die deelname lastiger maakt? Neem dan snel contact met ons op via Utrechtpride@shoutwageningen.nl . We kijken dan samen of we mogelijk kunnen maken dat je met ons mee vaart. Het is essentieel dat je ons zo snel mogelijk op de hoogte stelt, voor het geval we contact moeten opnemen met de organisatie Utrecht Canal Pride.