Canal Pride Utrecht 2022

4 juni 2022

 

Vaar mee op de diversiteitsboot van Shout! We vieren diversiteit op de 4e Utrecht Pride 2022, met als thema ‘just be you”, door de diverse kleuren van onze leden te laten zien in de zwart-witte wereld van de binaire, heteronormatieve, valide en alloseksuele samenleving.

Diversiteit is een werkwoord en het roept op tot actie. Iedereen en elke gemeenschap kan en moet zich inspannen om te diversifiëren. Shout wil diversiteit niet alleen stimuleren, maar ook het goede voorbeeld geven en laten zien hoe dat moet op Canal Pride Utrecht. Daarom zullen we webpagina online zetten met tips die je helpen het leven in het algemeen te diversifiëren.

Vaar  jij ook mee?

Mee varen

Leden betalen €25,- met coupon code (die vindt je in je mailbox) en niet-leden betalen €50,- . De voorverkoop voor leden start op 5 mei. Vanaf 12 mei kunnen niet-leden hun kaartje kopen.

 

Diversiteit als werkwoord

Je koopt een boarding pass met een bepaalde kleur. De bedoeling is dat je op de boot alleen kleding draagt met de kleur van je boarding pass. Op die manier vormen we samen een grote regenboog, maar kan jij toch jouw diversiteit en eigen stijl laten shinen. Samen maken we van diversiteit een werkwoord!

Heb je te weinig kleding in de kleur van jouw kaartje? Ga dan aan de slag en zorg dat je je kleding aanvult! Je kan witte kleding verven, zelf iets maken, of gave dingen zoeken in de 2e hands winkels! Maak er wat moois van 🙂

 

Tickets te koop voor leden vanaf 5 mei
en vanaf 12 mei voor niet-leden