Met trots mogen wij vandaag vertellen dat onze eigen Kees van Asselt vandaag een lintje heeft ontvangen! Het heeft de Koning mogen behagen hem lid te maken van de Orde van Oranje Nassau. En het heeft ons als bestuur ook behaagd om Kees na een dikke 16 jaar vrijwilligen voor SHOUT een keer landelijk in het zonnetje te kunnen zetten.

Het afgelopen half jaar hebben we ons best gedaan om, zonder dat Kees’ alziende oog het doorkreeg, informatie te vergaren. Over de 16 jaar dat hij al vrijwilliger en later ook bestuurslid van SHOUT is geweest. Over hoe hij al die jaren al elke maand een halve FTE in SHOUT steekt zonder daar ook maar een seconde iets voor terug te vragen. Over hoe hij in die 16 jaar zelfs als hij op momenten bijna op instorten stond, op elk SHOUT feest aanwezig was en hielp hij waar hij kon.

En nog altijd is Kees het gezicht van SHOUT en de LGBTIQ+ community in Wageningen, en wij hopen dat hij nog vele jaren bij SHOUT komt meedansen!

Bekijk hieronder de speech die Burgemeester Floor Vermeulen tijdens de uitreiking van het lintje vanmiddag in de raadszaal.

Van harte gefeliciteerd, Kees! Je hebt dit lintje dubbel en dwars verdiend.