SHOUT heeft een nieuwe bankrekening! 

Al jaren zitten we bij de ING bank, maar in het licht van het recente witwas schandaal en onze ontdekking dat de ING tussen 2014 en 2017 meer dan 750 miljoen geïnvesteerd heeft in kernwapens bij 9 verschillende producenten, vonden wij het tijd om een switch te maken. Vanaf vandaag hebben wij dus een nieuwe bankrekening en wel bij BUNQ

Waarom bij BUNQ?

Behalve de grote voordelen op het gebied van moderne technieken die zij gebruiken, zoals koppelingen met ons boekhoud systeem en dergelijke, investeert BUNQ helemaal niet. Niet in goede doelen, maar ook niet in slechte. Ze beheren gewoon ons geld en verder niets.  Ons spaargeld blijft bij de ASN staan waar het goed geïnvesteerd wordt in bijvoorbeeld microcredieten in arme landen.

Automatisering en Digitalisering

Om de administratie te stroomlijnen en SHOUT wat vloeiender te kunnen besturen zijn we bezig met het meegaan met onze tijd! Weg met de multomappen vol papier, weg met google docs en spreadsheets met lijsten, pinautomaten en online banking erin! De automatische incasso van de contributies was bepaald niet automatisch: Dagen plussen en minnen om incassobestanden aan te maken en hoge kosten voor de benodigde software.

Vanaf volgende week kan lid worden gewoon online. Via een formulier lid worden blijft ook mogelijk. Je contributie kan je dan via een automatische machtiging laten afschrijven, of je kan elk jaar een factuur ontvangen die je handmatig kan betalen.

Machtiging

Wil je een automatische machtiging afgeven? Dan moet je eenmalig met iDeal betalen geeft je een machtiging af, waarna de contributie voortaan echt automatisch wordt afgeschreven.  
Iedereen die al een machtiging heeft afgegeven moet dit eenmalig opnieuw doen.

De nieuwe rekening

IBAN: NL98 BUNQ 2032 0487 79
BIC:  BUNQNL2A

Lidmaatschap verlenging

Huidige leden krijgen allemaal een e-mail met informatie over de verlenging van het lidmaatschap en de betaling daarvan.