Hang zaterdag de regenboogvlag uit en steun de LHBTI+ gemeenschap. Die oproep doen COC Eindhoven en regio, de twintig regionale COC-verenigingen en COC Nederland. De oproep is een reactie op de vele recente gevallen van geweld tegen de regenbooggemeenschap.

Ook SHOUT sluit zich aan bij de oproep van COC om aanstaande zaterdag de regenboogvlag te hijsen. Wij zijn dan ook blij dat wethouder Guido van Vulpen op zaterdag om 9:30 de regenboogvlag zal hijsen bij het gemeentehuis.

Wij roepen iedereen op om ook bij hun thuis/vereniging/organisatie de regenboogvlag te hijsen.
Nog geen regenboogvlag in huis? Er zijn veel webwinkels die regenboogvlaggen verkopen. Een bekende aanbieder van hoogwaardige vlaggen (voor zowel vlaggenstokken als vlaggenmasten) is de DVC. Zij schenken van iedere verkochte Regenboogvlag vlag 5% naar COC Nederland ter ondersteuning van initiatieven in de LHBTI+ gemeenschap.

Ook in de webwinkel van SHOUT is een beperkt aantal vlaggen (formaat vlaggenstok) te koop die kunnen worden afgehaald op zaterdagochtend.
Heb je geen mogelijkheid om een vlag te hijsen? Dan kan je op zaterdagochtend van 10:30 tot 12:00 een klein regenboogvlag bij SHOUT (De Wilde Wereld, Burgtstraat 1) komen ophalen om bijvoorbeeld bij het raam te zetten. Je betaalt hiervoor dan een donatie naar draagkracht/hoeveel je kunt missen.