Bij SHOUT zijn alle reguliere activiteiten weer van start gegaan. Op onze feesten, roze cafés en ledenavonden kunnen LHBTQ+ Wageningers elkaar weer ontmoeten. Ook onze voorlichters staan weer voor de klas met seksuele en genderdiversiteitslessen en onze gespreksgroepen zijn weer live in plaats van via zoom. SHOUT draait volledig op de inzet van vrijwilligers/actieve leden. Alle commissies zitten te springen om meer mensen om de activiteiten mogelijk te maken.

Daarom zetten we op donderdag 28 april alle commissies in het zonnetje tijdens de SHOUT commissieavond. In de theaterzaal vindt je een commissiemarkt waar alle vrijwilligers meer vertellen over het werk van hun commissie. Wil je je niet binden aan een specifieke commissie, maar wel af en toe ergens mee helpen? Dan zijn er ook leuke tijdelijke commissies of specifieke activiteiten waar je bij kan helpen.

Er zullen ook vier workshops gegeven worden. Je kunt leren een biertje te tappen, hoe je een poster ontwerpt, een voorlichting workshop volgen en een decoratie ontdekkingstocht ondernemen op onze opslagzolder. Dansen in de mini-disco is ook nog een mogelijkheid net als een drankje drinken in de café hoek.

Wat wordt het? Voor de klas staan, ledenactiviteiten organiseren, een feestje bouwen of het perfecte biertje tappen? Een combinatie? En we hebben nog veel meer vrijwilligerswerk om te doen.

Kom dus langs om te ontdekken wat SHOUT allemaal doet en te zien welke commissie bij jou past.

Iedereen is welkom om kennis met ons te komen maken, of je nu al lid bent of niet.

Tijdschema

Workshop overzicht

Genderbread:Ontdek één van de manieren waarop we voorlichtingen geven over de queer gemeenschap. En onderzoek ondertussen je eigen identiteit met de genderbread persoon.

Poster maken: Geen feestje zonder promotie! Leer hoe de posters voor de SHOUT feesten en andere events worden gemaakt. Wees creatief en ontwerp een poster voor je eigen (feest) idee!

Feestdecoratie ontdekkingstocht: De zolder van SHOUT ligt vol met decoratiematerialen van eerdere feesten, geschilderde borden, verf, vlaggen en banners. Ga mee op ontdekkingstocht en laat je fantasie de vrije loop. Welke thema-feesten kun jij bedenken met alles wat er op zolder te vinden is?

Drankjes maken: Wat is een feestje zonder een lekker drankje? Leer meer over het bar staan bij SHOUT en hoe je mooi biertje tapt.