Op de laatste ALV heeft Endria het bestuur verlaten. Jim zal haar opvolgen als secretaris. Hij stelt zich hieronder aan je voor.

 Ik ben Jim en ik ben op dit moment bezig met het afronden van mijn tweede jaar van de bachelor dierwetenschappen. Rond december 2017 ben ik bij SHOUT gegaan, omdat ik een vereniging zocht om bij te gaan. Ik ben voorlichter bij SHOUT en ik heb een tijdje meegeholpen in de dofecie en zafecie. Een mooie vervolgstap op mijn vrijwilligerswerk bij SHOUT lijkt me een bestuursfunctie. Komend jaar zal ik het bestuur dan ook helpen als secretaris. Naast SHOUT werk ik als beheerder op een camping en speel ik quidditch bij de Wageningen Werewolves

Het bestuur bestaat nu uit:
Kees voorzitter (links boven)
Jim secretaris (rechts onder)
Vincent penningmeester (links onder)
Rinske vrijwilligerscoördinator (rechtsboven)