Hallo allemaal!

De karaokeavond van SHOUT en ISOW, alweer 2 weken geleden! Ik weet het nog als de dag van gister… Nee even serieus. Ik ben Lucia en sinds februari de Activity Coördinator van ISOW. Een karaokeavond staat bijna elke periode wel op onze agenda, maar ik moet zeggen dat deze toch wel heel geslaagd was. Ten eerste verliep de samenwerking tussen SHOUT en ISOW heel erg goed. Zelf was ik een beetje zenuwachtig voor deze avond omdat ik me afvroeg of mensen wel zouden durven zingen, zonder al te veel drankjes op te hebben. Gelukkig sprongen een talentvol jongensduo van SHOUT en de ‘ladies of ISOW’ regelmatig op het podium en langzamerhand begonnen de aanvragen binnen te stromen. Als iedereen liedjes had kunnen blijven zingen waren we om 8 uur ‘s ochtends nog niet klaar geweest… De sfeer was goed en ook de pinguïns brachten om half 2 ‘s nachts weer wat leven in de brouwerij. Het was een geslaagde avond. Hopelijk zingen we volgend jaar weer samen de sterren van de hemel!

Groetjes,

Lucia