SHOUT Reünie 2022

Reünie op 3 september 2022

 

Uitnodiging tot het vieren van ruim tien jaar SHOUT: Reünie SHOUT/ Homogroep Wageningen.

Op 4 juli 2009 was onze eerste date: we werden verliefd op SHOUT. Dit jubileum vieren we graag met iedereen van toen en nu. Want SHOUT heeft een speciaal plekje in ons hart veroverd. Weet je nog, betalen met een muntje bij de bar?

Voordat SHOUT er was kenden veel van ons al de Homogroep Wageningen. Deze dag blikken we terug op alle bijzondere jaren die we als organisatie gehad hebben en kunnen jong en oud elkaar laagdrempelig ontmoeten. Lees hier over de drie ‘tijdperken’ die onze organisatie heeft gekend. 

We hopen dat je zin hebt om te komen. Er is alle ruimte om bij te kletsen en herinneringen op te halen. Bij SHOUT gaan we deze dag ontmoeten, verbinden, dansen.

Er is een reüniecommissie met oud-leden en huidige leden ontstaan. Wil je ook een steentje bijdragen met een leuk plan? Of heb je foto’s of ander materiaal, een mooi verhaal om te delen? Mail ons via reunie@shoutwageningen.nl

Graag tot dan!

Ja, ik ben er graag bij!

 

Entree is gratis, bij de borrel en muziek bingo trakteert SHOUT op drankmuntjes. 

Aanmelden voor de reünie is niet meer mogelijk.

Programma

 

Borrel vanaf 16:00

Praat gezellig bij met oude bekenden onder het genot van een drankje in de theaterzaal en blader door het archief van ruim 50 jaar LHBTQ+ activisme in Wageningen in de Rainbow Room. Inclusief koffie en thee en 1 SHOUT muntje voor bier, fris of wijn. 

Diner van 18:30 – 20:00

Een lokale cateraar verzorgt een lekker vegetarisch buffet en ook de bar is open voor een drankje. Er is een eigen bijdrage van 15 euro voor het diner inclusief 2 SHOUT muntjes voor bier, fris of wijn. 

Aanmelden voor het diner is niet meer mogelijk.

Disco-Bingo 20.00 

Maak je klaar voor een gezellig Disco-Bingo spel vol met de lekkerste nummers – en de leukste prijzen! Een muzikale quiz vol herinneringen. Inclusief koffie en thee en een SHOUT muntje voor bier, fris of wijn. Inclusief koffie en thee en 1 SHOUT muntje voor bier, fris of wijn.

SHOUT Feest, 22.00 – 03.00

Vanaf 22u start het SHOUT feest met als thema: Down memory lane

Geluk wil je delen. Deze dag is ERA – LGBTI Equal Rights Association for Western Balkans and Turkey  gekozen als organisatie die we graag financieel willen ondersteunen. De gehele opbrengst van de bar en de donaties gaat naar deze belangenorganisatie.’