Vanaf 6 oktober organiseert SHOUT elke eerste vrijdagavond van de maand een roze café-avond voor 50plussers in de regenboogkamer in de Wilde Wereld in Wageningen.
Op deze avond kun je LHBTIQ+ (lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender, intersekse en queer) mensen ontmoeten in een gezellig, veilige en ongedwongen sfeer. Om samen een drankje te doen, een praatje te maken, ervaringen uit te wisselen en verhalen te delen. Wat jonger dan 50? Dat is geen enkel probleem.

Met deze activiteit wil SHOUT zich speciaal richten op de wat oudere doelgroep.
Kom je alleen of voor de eerste keer bij SHOUT? Dat kan best spannend zijn. Weet dat er altijd twee vrijwilligers van SHOUT aanwezig zijn. Zij heten je van harte welkom, maken een praatje met je of stellen je voor aan de andere aanwezigen.

Wanneer en waar

In 2023 is het Roze 50+ café op vrijdag 6 oktober , 3 november en 1 december van 19.30 uur tot uiterlijk 22.30 uur.
Het café is bij SHOUT in de Wilde Wereld, Burgtstraat 1 Wageningen, in de Rainbow Room op de eerste verdieping. Tot 20.30 uur zal iemand beneden bij de deur staan om je te ontvangen. Na 20.30 uur kun je aanbellen bij de bel links naast de buitendeur van de Wilde Wereld (regenboogkamer). De deur wordt dan voor je opengedaan.

Toegankelijkheid
Helaas is er geen lift aanwezig in de Wilde Wereld. Mocht hier behoefte aan zijn, dan zullen we kijken of we
in de toekomst kunnen uitwijken naar een toegankelijkere locatie.

Meer informatie

Heb je nog vragen over de avond? Deze kun je e-mailen naar info@shoutwageningen.nl.