Het bestuur

 

Het bestuur van SHOUT Wageningen bestaat uit vier enthousiaste mensen. Zij zijn samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vereniging.

Naast de gebruikelijke bestuurstaken lopen de activiteiten van het bestuur nogal uiteen en variëren van het coördineren van de verschillende vrijwilligerscommissies tot het zelf inspringen achter de bar tijdens feesten.

Het uiteindelijke doel is om leuke en gevarieerde activiteiten aan de LHBTQ+ gemeenschap aan te bieden en een veilige plek voor hen te zijn waar nodig.

Heb je vragen over SHOUT of heb je hulp of informatie nodig? Het bestuur staat voor je klaar!

 

Kees van Asselt

Voorzitter

 

Kees houdt overzicht over de stand van zaken en is verantwoordelijk voor de communicatie met de gemeente.

Manon Groos

Secretaris

 

Manon notuleert en behandelt alle inkomende en uitgaande post.

Vincent Pompe van Meerdervoort

Penningmeester
Sinds september 2018

Dagelijks leven
Ik ben geboren in 1978 en wist al sinds mijn 17e dat ik bi ben, maar heb er nooit echt aandacht aan besteed. Nu ben ik getrouwd met de liefste vrouw ter wereld, vader van 2 tieners en in het dagelijks leven werk ik als programmeur en designer, als muzikant en als eigenaar van diverse eigen bedrijfjes waaronder een lasergame bedrijf en verhuur van kinderfeestjes.

Ik ben actief geworden binnen het bestuur omdat ik na al die jaren behoefte had om mijn bi-zijn wat meer ruimte te geven, iets te doen voor de community in Wageningen en omgeving en natuurlijk meer leuke mensen te ontmoeten!

 

Rins de Vries

Bestuurslid en vrijwilligerscoördinator
Sinds januari 2018

(van 01-2018 tot 07-2018 als penningmeester, daarna als vrijwilligerscoördinator)

Dagelijks leven
In 2020 ben ik afgestudeerd van mijn master Forest and Nature Conversation. Ik werk nu bij Provincie Utrecht als ecoloog. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in mijn moestuin of aan het wandelen of hardlopen.

Ik ben actief geworden binnen het bestuur omdat ik graag als bestuurslid wilde bijdragen aan SHOUT. Ik had als kluscoordinator van de Rainbow Room in het half jaar daarvoor veel nagedacht over hoe de verening daardoor kon groeien. Als bestuurslid kon ik daar beleidsmatig aan bijdragen. Daarnaast heeft SHOUT mij aan het begin van mijn coming out veel geholpen en ik wil graag bijdragen dat de vereniging dat ook voor andere kan zijn.

Hannah te Velde

Bestuurslid
Sinds 2021